Deseori, clienții au întrebări legate de închirierea automobilelor. Am decis să postăm aici răspunsurile la cele mai populare întrebări.

Care este locul destinației?

Locul destinației este adresa unde ar trebui să sosească mașina în ziua evenimentului. Gândiți-vă la locul de prezentare automobilului în avans, având în vedere locurile de parcare și posibilitatea de a trece cu mașina.

Cum se face rezervarea la automobil?

Mai întâi trebuie să ne sunați la telefon și să aflați dacă mașina este disponibilă pentru data dvs. O altă opțiune: lăsați comanda online pe site și managerul nostru vă contactează. Dacă mașina este libera, o puteți rezerva. În cadrul întâlnirii vom încheia un contract de închiriere, veți efectua o plată în avans. Plata anticipată variază de obicei de la 20% din suma comandată. După rezervare, nu vă faceți griji că mașina va fi rezervată de alți clienți. Este necesar să ne sunați cu 1-2 zile înainte de comandă pentru a verifica daca nu sunt schimbari pe adresa si oră, pentru că deseori se schimbă. Mai departe, la data stabilită, mașina comandată va veni și vă veți bucura de timpul petrecut!

Dacă comand o mașină în suburbii, valoarea comenzii nu se va schimba?

Se va schimba. Deoarece autovehiculele se mișcă în masă, viteza este în creștere în mediul rural, iar în consecință deprecierea motorului și consumul de combustibil cresc. În oraș de obicei, mașina trece mai puțină distanță decât într-o suburbie.

Cât costă să închiriezi o mașină în suburbii?

Depinde de localitate și se discută separat cu fiecare client, în funcție de distanță. Totul depinde de masina, pentru ca fiecare masina are cheltuiala proprie.

Am comandat o mașină în suburbii. De ce să plătesc orele suplimentare?

Din nou, din cauza consumului de combustibil și a deprecierii motorului. Cu cât este mai mare distanța care trebuie depășită de o mașină în afara orașului, cu atât este mai mare suma suplimentară.
În afara Chișinăului va exista o taxă suplimentară în funcție de distanța destinației și kilometraj.

Masina pe care am comandat-o nu va întârzia în ziua nunții noastre?

Toate mașinile vin la comandă cu o rezervă de timp. Suntem îngrijorați de faptul că nunta ta are loc fără accidente negative și ne prețuim reputația.

Pot crește numărul de ore de chirie?

Puteți, dar noi întotdeauna avertizăm că o mașină poate fi pe două comenzi intr-o zi. Prin urmare, vă recomandăm să gândiți numărul de ore în avans. Deseori, nunțile sunt facute aproxemativ la aceeași oră în timpul zilei, astfel că această situație este mai degrabă o excepție decât regula. Dar, cu toate acestea, este mai bine să gândiți și să ordonați în avans numărul de ore de care aveți nevoie.

Pot vedea tot autoparcul de automobile?

Desigur. Dar numai separat, deoarece automobilele se află în locuri diferite, de obicei lângă locația șoferilor. Dacă doriți să vedeți mașina, trebuie să ne sunați în avans și să stabilim timpul și locul.

Cum va fi îmbrăcat șoferul?

Șoferul va fi îmbrăcat într-un stil oficial. Acest lucru nu înseamnă că el va fi într-un costum oficial, dar si nu va iesi în haine aprinse si colorate. Scopul șoferului este să vă ducă în locurile necesare și să nu straluceasca mai tare ca mirele.

Masina pe care am comandat-o are o vârstă solidă. Nu se va difecta în ziua nunții noastre?

Toate mașinile se strica, chiar și Mercedes-ul modern, BMW și limuzinele. Ne asiguram permanent serviciile, schimbam consumabilele, verificam totul cu o zi inainte de eveniment. De aceea, defecțiunile autovehiculelor sunt rare, în special la momentul comenzii. Dar dacă totul se întâmplă înaintea evenimentului, atunci sunăm, avertizăm despre oricare difect și oferim două opțiuni: alegeți o mașină similară sau luați banii înapoi. Și în acest caz avem un mare avantaj, pentru că avem un parc mare de automobile, cabriolete și limuzine, deci alegerea este mai mult în stil și culoare și la un preț. În cazul în care mașina se defectează în momentul comenzii și nu se repară la fața locului, atunci o altă masină similară se deplaseaza urgent spre dvs. Diferența de preț este returnată clientului la sfârșitul comenzii.

Am comandat un cabriolet. Cum se va simți mireasa cu coafura?

Vă avertizăm imediat că absolut în toate cabrioletele pe bancheta din spate un flux puternic de aer, deci trebuie să aveți grijă de părul dumneavoastră în prealabil. Sau puneți ceva pe capul dvs, sau fixați-l în alte moduri. Un alt lucru este că, în timp ce conducem prin oraș, viteza mașinii este mică, deci nu va sufla prea mult, iar atunci când călătoriți în afara orașului este întotdeauna posibilă închiderea acoperișului.

Există centuri de siguranță în mașini?

Rețineți că nu toate autovehiculele au centuri de siguranță, deoarece acestea nu sunt furnizate de designul producătorului. În orice caz, șoferii noștri au mulți ani de experiență în conducerea mașinilor de orice tip și nu încalcă regimul de viteză.

De ce este mai bine să alegeți o chirie de la compania noastră?

  • Prețuri accesibile pe care le veți dori.
  • Mereu iei mașinile pregătite.
  • Toate vehiculele sunt în stare tehnică excelentă.
  • Sa ia in chirie o mașină poate chiar și o persoană care este departe de toate tehnologiile moderne.

Cereți-ne o întrebare


Dacă aveți întrebări care nu sunt enumerate aici, atunci puteți să ne întrebați, vom răspunde cu plăcere prin telefon +373 69 901 903 sau prin poștă [email protected]